Hyvinvointilautakunta, kokous 5.6.2024

§ 89 Ulkopuolisilta aikuisilta orkesterisoittajilta perittävät maksut 1.8.2024 alkaen

LAPDno-2024-406

Valmistelija

  • Riina Holkkola, Musiikkiopiston vs.rehtori, riina.holkkola@lapua.fi

Perustelut

Lapuan musiikkiopistossa toimiviin orkestereihin osallistuu vuosittain muutamia toiminnan ulkopuolisia musiikinharrastajia. Aiemmin näiltä osallistujilta ei ole peritty lainkaan lukukausimaksua. Muuttuvan taloustilanteen vuoksi on tarpeellista tarkastella maksukäytänteitä. Ulkopuolisten aikuisten osallistuminen on mahdollisesti kasvava trendi ja hinnoittelu mahdollistaa asian markkinoinnin.   

Ehdotetaan, että Lapuan musiikkiopistossa otetaan käyttöön 40 € lukukausimaksu niiden orkesterisoittajien kohdalla, jotka eivät osallistu muuhun taiteen perusopetukseen ja eivät ole musiikkiopiston varsinaisia oppilaita, mutta osallistuvat orkesterin toimintaan ympärivuotisesti. Lukukausimaksu otetaan käyttöön 1.8.2024 alkaen.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Kamunen, Sivistys- ja hyvinvointijohtaja, mika.kamunen@lapua.fi

Hyvinvointilautakunta päättää, että Lapuan musiikkiopistossa otetaan käyttöön 40 € lukukausimaksu niiden orkesterisoittajien kohdalla, jotka eivät osallistu muuhun taiteen perusopetukseen ja eivät ole musiikkiopiston varsinaisia oppilaita, mutta osallistuvat orkesterin toimintaan ympärivuotisesti. Lukukausimaksu otetaan käyttöön 1.8.2024 alkaen.

Päätös

Hyvinvointilautakunta hyväksyi sivistys- ja hyvinvointijohtajan ehdotuksen.