Tekninen lautakunta, kokous 23.5.2024

§ 89 Poutun koulun pihasuunnitelma

LAPDno-2024-384

Valmistelija

  • Raija Talvitie, Kaupunginpuutarhuri, raija.talvitie@lapua.fi

Perustelut

Poutun koulun välituntipihan kalusteet ovat huonokuntoiset ja turvallisuuden toteutumiseksi leikkivälineet vaativat uusimista. Investoinneissa 2024 on varattu kiinteistöjen piha-alueille 130 000 € ja siitä käytetään osa Poutun koulun pihan kunnostukseen.

Koulun opettajien ja oppilaiden kanssa on yhdessa suunniteltu pihan toimintoja ja niiden perusteella on tehty suunitelma. Suunnitelmassa uusitaan välituntipihalle perusleikkivälineitä, kuten keinut, kiipeilyteline ja tasapainoilulaitteita. Lisäksi kentän yhteyteen rakennetaan kuntoilupaikka sekä kasveista ja kivestä muodostuva labyrintti ulkoluokkineen. Suunnitelman kustannusarvio on 84 000 €.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mirva Korpi, Tekninen johtaja, mirva.korpi@lapua.fi

Tekninen lautakunta hyväksyy Poutun koulun pihasuunnitelman. Poutun koulun pihasuunnitelman mukaiset kustannukset katetaan kustannuspaikalta kiinteistöjen pihat. 

Päätös

Lautakunta hyväksyi ehdotuksen keskustelun jälkeen. 

Pöytäkirjamerkintä: Kaupunginpuutarhuri Raija Talvitie oli asiantuntijana läsnä kokouksessa tämän pykälän käsittelyn aikana klo 16.19-16.29. Hän poistui kokoushuoneesta ennen päätöksentekoa.