Kaupunginvaltuusto, kokous 13.11.2023

§ 96 Lisämääräraha kunnallistekniset palvelut / Laitehankinta / Mittalaite

LAPDno-2023-708

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Ulpu Viimaluoto, Kunnallistekniikan suunnittelija, ulpu.viimaluoto@lapua.fi

Perustelut

Kunnallisteknisten palveluiden kartoittaja käyttää päivittäin mittalaitetta. Nykyinen mittalaite käyttää 3G-verkkoa ja operaattoreilta on tullut tieto, että 3G-verkko poistuu käytöstä vuoden 2023 loppuun mennessä. Työn mahdollistamiseksi nykyinen mittalaite tulee uusia ja uuden mittalaitteen tulee toimia 4G-verkossa. Mittalaitteesta on pyydetty etukäteistarjous, joka on arvoltaan 15 379, 20 €.

Ehdotus

Esittelijä

Mirva Korpi, Tekninen johtaja, mirva.korpi@lapua.fi

Tekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle , että se myöntää teknisen toimialan kalustohankintoihin kustannuspaikalle 98105 Kalusto, vesihuoltolaitos, lisämäärärahan 16.000 € mittalaitteen hankintaa varten. 

Päätös

Lautakunta hyväksyi ehdotuksen. 

Ehdotus

Esittelijä

Satu Kankare, Kaupunginjohtaja, satu.kankare@lapua.fi

Kaupunginjohtajan ehdotus: 
Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että se myöntää teknisen toimialan kalustohankintoihin kustannuspaikalle 98105 Kalusto, vesihuoltolaitos, lisämäärärahan 16.000 euroa mittalaitteen hankintaa varten. 
 

Päätös

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan ehdotuksen keskustelun jälkeen. 

Ehdotus

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle,​ että se myöntää teknisen toimialan kalustohankintoihin kustannuspaikalle 98105 Kalusto,​ vesihuoltolaitos,​ lisämäärärahan 16.000 euroa mittalaitteen hankintaa varten.
 

Päätös

Kaupunginjohtaja alusti asiaa. Keskustelussa puheenvuoron käytti valtuutettu Mika Raninen. Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen ehdotuksen keskustelun jälkeen.